maanantai 25. helmikuuta 2013

5parasta: Kirjaa helmikuu 2013


Kirjan englanninkielinen painos




















1.      Tyler Hamilton ja Daniel Coyle - Voittoja ja valheita: Olympiavoittaja Tyler Hamiltonin omaelämäkerrallinen tunnustuskirja huippu-urheilun pimeästä ytimestä. Teos on rehellinen, yksityiskohtainen, vetävä ja riipaiseva kuvaus ammattipyöräilyn maailmasta, aikana, jolloin Lance Armstrong oli lajin maailmanvaltias. Luin kirjan englanninkielisen version syksyllä ja tämä on ehdottomasti luettava myös suomeksi.

2.       Stephen King - 22.11.63: Kauhun kuningas tarjoilee vaihteeksi nostalgiaa, rakkautta, salaliittoteorioita ja jännitystä! Millaiseksi muodostuu maailma, kun 22.11.63 merkitään muistiin päivänä, jolloin John F. Kennedyn murhayritys epäonnistui Tämä on kauhun kuninkaan uusin teos.

3.       Jens Lapidus – Rahalla saa: Rahalla saa aloittaa Stockholm noir -trilogian. Hillittömän suosion saavuttanutta kirjaa on myyty Ruotsissa jo yli 600 000 kappaletta. Jos ei paras niin yksi parhaista viime vuonna lukemistani dekkareista.

4.       Jens Lapidus – Siisti kosto: Rahalla saa nosti Jens Lapiduksen suoraan trillerikirjailijoiden kärkeen. Siisti kosto jatkaa tarinaa ruotsalaisrikollisten elämästä. Lapiduksen taattu käden jälki jatkuu myös tässä teoksessa.

5.       Lee Child – 61 tuntia: Jack Reacher on kova JÄTKÄ! …murhaaja on jo tullut kaupunkiin eliminoimaan huumeliigaa uhkaavaa todistajaa. Mutta sitä ei tiedetä, kuka hän on - eikä sitä, että Reacher on jäänyt sattumalta jumiin samaan kaupunkiin….



Oletko jo voittanut 250.000€?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti