perjantai 15. maaliskuuta 2013

5parasta: Helpoin tapa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen!



Nyt on oikea aloittaa säästäminen tai sijoittaminen! Jo pieni summa säännöllisesti säästettynä voi kasvaa ylättävän suureksi ja jopa yllättävän lyhyessä ajassa. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Nordnetin, sillä he tarjoavat arvo-osuustilin ilman säilytys- ja kuukausimaksuja. Säästämisen ja sijoittaminen on helppoa, eikä koskaan ole liian myöhäistä ryhtyä kumpaankaan.

Maailman helpoin tapa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen - Nordnet on edullisin välittäjä suurimmalle osalle säästäjistä ja sijoittajista! Voit avata osake- ja rahastosalkun Nordnetiin helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksillasi, jos olet Suomessa asuva yksityishenkilö.

Asiakkuuden avaus tai asiakkaana oleminen eivät maksa mitään. Myös koti- ja ulkomaisten arvopaperien säilytys on maksutonta. Uutena asiakkaana voit käydä 2 kk osakekauppaa min. 3 eur / 0,06 % / toteutunut toimeksianto Helsingin pörssissä.

Salkun avaaminen on mahdollista Aktian, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, Danske Bankin, S-Pankin, Tapiolan ja Ålandsbankenin verkkopankkitunnuksilla.

Nordnetin palvelusta löydät myös asiantuntevia vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen. Olen henkilökohtaisesti käyttänyt Nordnettia vuodesta 2007 ja en voisi olla enempää tyytyväinen heidän palveluihinsa. 

Maksuton asiakkuus vain klikin päässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti